Etusivu » Tuotteet » DSPL 2880 Clen Painepesuri

DSPL 2880 Clen Painepesuri

Painepesuri vaativaan ammattikäyttöön. Suosittu tuotantotaloudessa, autojen ammattimaisessa pesussa sekä suuremmilla eläintiloilla.
Voidaan muuttaa kestämään 80 °C (lisävaruste). Pesuri on rakennettu tukevan ja kestävän ABS rakenteisen kuljetuskärryn
päälle. Pesuria on helppo liikutella hyvän tasapainon ja isojen pyörien ansiosta. Kahvassa on hyvät pidikkeet letkuille ja varusteille.
Letkukela saatavilla lisävarusteena.

Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm). Järeä rakenne, hiljainen äänitaso. Automaattinen käynnistys / sammutus pesukahvasta. Moottori sammuu
n.20 s viiveellä pesukahvan sulkemisen jälkeen. Pumppu on legendaarinen kolmesylinterinen rivimäntäpumppu, pumpun pää messinkiä,
keraamiset männät ja rs-teräs venttiilit. Pumppu on itseimevä yhdestä metristä.

 

Jännite 400
Liitäntäteho 7,0
Mitat 82x48x87
Paino 74
Sähköjohto 5
Takuu (v) 1
Maksimipaine 210
Syöttöveden max. lämpötila 50
Työpaine 170
Vedenvirtaus 1300
Paineletku 10
Sulake 16
Vakiovarusteet Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen kaksoissuutinputki paineensäädöllä, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m, tulovesiliitin ja hyvä suomenkielinen ohjekirja.
Takuu ja huolto Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.
Takuu, ammatti (v) 1
Pumppu Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Kuvaus

Kysy tarjous