Etusivu » Tuotteet » GM160 Takamine 4 D Viivalaser

GM160 Takamine 4 D Viivalaser

TAKAMINE GM160S muodostaa 4×360° vihreä laserviivaa. 2 vaakasuora 360° taso, 2 pystysuoraa 360° tasoa, yhteensä 16 laserviivaa, jotka voivat peittää huoneen ympäröivät lattiat, seinät ja katot. Vaaka- ja pystyviivat leikkaavat 90° kulmassa, mikä auttaa sinua visualisoimaan ja viimeistelemään työsi nopeasti.
Tämä itsetasaava laser käyttää Japanista peräisin olevaa vihreää SHARP- laserdiodia, jossa on erinomainen kirkkaus ja korkea vakaus. Samoissa valaistusolosuhteissa tämä vihreä säde on kaksi kertaa kirkkaampi kuin punainen säde. Käyttämällä erikseen ostettavaa laservastaanotinta voit pidentää työskentelymatkan jopa 60m asti.
Kaukosäätimen avulla laitteen käytöstä tulee helppoa ja nopeaa. Type-C- laturin latausnopeus on 60 % nopeampi kuin tavallinen USB-lataus. Ulkoinen vaihdettava litiumakku mahdollistaa työskentelyn pitkään.
Kestävä muotoilu ja pakkaussisältö: IP54 vesi/pölytiiveys varmistaa, että voit työskennellä haastavissakin työolosuhteissa. Laitteen ulkokuori on suojattu pehmeällä TPR-kumilla, joka on takaa hyvän otteen ja suojaa kulutukselta.

Kysy tarjous